Зеленський прокоментував претензії до серіалу "Слуга народу"

Четвер, 14 лютого 2019, 11:04
Зеленський прокоментував претензії до серіалу Слуга народу

Кандидат у президенти і головний актор серіалу "Слуга народу" Володимир Зеленський назвав шум довкола фільму маркетингом і подякував за рекламу.

"По-перше, я вдячний. Я вражений трішки, але вдячний. Такого маркетингу Студія "Квартал 95", а саме – фільм "Слуга народу-3" ніколи б не отримав. Я не бачив ні в одному суспільстві, і ні в одній країні світу я не бачив, щоб уряд країни рекламував серіал", - заявив Зеленський.

Він додав, що йому "приємно, що всі стурбовані – вийде, чи не вийде" серіал.

"Уже всі все зробили, щоб цей фільм подивилась максимальна кількість громадян нашої країни", - сказав Зеленський.

Раніше Комітет виборців звернувся до Центральної виборчої комісії та Нацради з телебачення з проханням перевірити, чи не суперечить серіал "Слуга народу" за участю одного з кандидатів в президенти закону про вибори - зокрема проведенню передвиборної агітації. 

До того журналіст 1+1 Олександр Дубинський заявив, що чинний президент Петро Порошенко через депутата БПП та екс-голову правління КВУ Олександра Черненка, за допомогою чиновників ЦВК і Нацради з телебачення намагається не допустити в ефір серіал "Слуга Народу-3".

Він також опублікував нібито переписку з аудіофайлами між нібито Черненком і нібито одним з помічників президента.

Черненко у коментарі УНІАН підтвердив, що голос на записі його, але заявив, що саме листування є "фейком", оскільки воно "змонтоване" з його розмов з різними співрозмовниками.

"Мій голос. Це нарізані різні телефонні розмови. Я сьогодні з багатьма юристами, своїми помічниками консультуюся з цього питання і не виключаю, що мій телефон прослуховується. Якесь листування з цього приводу я точно не вів і не веду, це повністю фейк", - сказав Черненко.

При цьому він додав, що подібні розмови вів.

"Хоча те, що нарізані мої розмови по телефону з різними людьми і скомпільовані – я цього не виключаю. Дійсно такі розмови були, але це на рівні медіа-юристів та інших фахівців", - сказав Черненко.

Читайте також: Що треба знати виборцю про Володимира Зеленського

Володимир Зеленський: 1 квітня – офігенний день для перемоги клоуна

Нагадаємо:

  • Раніше "Опора" заявила, що безкоштовний концерт Володимира Зеленського в Ужгороді можна розцінювати як підкуп виборців, оскільки шоумен є кандидатом у президенти.
  • В інтерв’ю "Українській правді" Зеленський запевняв, що не проводить передвиборчої агітації на безкоштовний концертах.
  • В новорічну ніч шоумен Володимир Зеленський заявив, що висуває свою кандидатуру на пост президента України.
  • 30 січня ЦВК зареєструвала його кандидатом в президенти.
  • Журналісти програми "Схеми" повідомили, що Зеленський має бізнес в Росії попри запевнення про його закриття у 2014 році. На запитання журналістів про активи в РФ шоумен відповів різко.
  • Згодом в інтерв'ю "Українській правді" він запевнив, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, яка знімає фільми на території РФ.
  • У декларацію за 2017 рік комік вніс 7,3 млн гривень доходів, а його дружина близько 800 тис. гривень.  
  • Серіал "Слуга народу-3" має вийти у березні.
  • Вибори президента відбудуться 31 березня.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News