Штаб Порошенка пообіцяв бути взірцем чесних виборів

П'ятниця, 15 лютого 2019, 16:10

Керівник виборчого штабу кандидата у президенти України Петра Порошенка Віталій Ковальчук заявив, що команда чинного президента продемонструє країні, як проводити чесну і чисту виборчу кампанію.

Про це він заявив на прес-конференції, присвяченій презентації команди штабу в п'ятницю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Штаб Порошенка продемонструє країні, як проводити чесну і чисту виборчу кампанію. По-перше, ми за прозоре фінансування. Тому ми пропонуємо громадськості провести моніторинг джерел наповнення виборчих фондів усіх кандидатів. Зокрема - наскільки вони відповідають реальним витратам кампанії", - розповів Ковальчук.

"По-друге, ми за чесну агітацію. Тому пропонуємо всім іншим штабам відмовитися від брудних технологій під час виборчої кампанії і не створювати провокацій, що розколюють країну", - додав він.

Керівник штабу Порошенка також закликав ЗМІ перевіряти факти і новини на достовірність, зазначивши, що Росія використовує фейкові новини для того, щоб нашкодити нормальному виборчому процесу в Україні.

Читайте також: Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:

  • Раніше президента Петра Порошенка звинуватили у тому, що його команда створює платну мережу агітаторів.
  • У свою чергу заступник голови фракції БПП Сергій Березенко пов'язав подібні звинувачення зі зростанням рейтингу Петра Порошенка.
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив також, що МВС отримало сотні звернень про порушення виборчого законодавства штабами двох основних кандидатів на пост президента України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування