Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини дня: заяви Лаврова та викриття "виборчої схеми"

Четвер, 21 лютого 2019, 20:22

Лавров зробив декілька заяв про Україну, СБУ каже, що викрила "виборчу піраміду", а Ryanair анонсував новий рейс — новини, що були актуальні 21 лютого.

Про "виборчу піраміду"

СБУ заявила про викриття "виборчої піраміди", що мала на меті забезпечити перемогу конкретному кандидату у президенти, — у причетності запідозрили депутата від "Батьківщини".

Про заяви російського МЗС

Очільник російського МЗС Лавров заявив, що Україна готує "нову провокацію" у Керченській протоці. Міністр додав: "Київ планує залучити НАТО".

"Закріплення курсу на ЄС та НАТО у Конституції України спрямоване на знищення мінських домовленостей", — заявили в російському МЗС і закликали Францію та Німеччину висунути претензії українському керівництву.

Про медичні тендери

Правоохоронці викрили міжрегіональну корупційну схему підкупу посадовців для підтасовки виграшів в тендерах на поставки препаратів до медустанов.

Про інші важливі новини

У Міноборони заявили про запобігання спробі підпалу одного із військових арсеналів — у відомстві поки не кажуть, що саме сталося і де.

Батько вбитої активістки Гандзюк каже, що очільник Херсонської облради Владислав Мангер, підозрюваний в організації злочину, залякує свідків. Віктор Гандзюк також заявив, що відчув стеження за собою.

"Будуть пробувати ще, не дай Господь, робити якийсь черговий Майдан", — екс-президент Кучма каже, що після виборів президента буде багато невдоволених, які можуть організувати протести.

Лоукостер Ryanair анонсував початок польотів з Києва до Мадрида — перший рейс планують виконати у жовтні 2019-го.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування