Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко після сварки з БПП у Раді: Істерикою Порошенка задоволена

Понеділок, 25 лютого 2019, 11:04
Тимошенко після сварки з БПП у Раді: Істерикою Порошенка задоволена

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов звинуватив партію "Батьківщина" та її лідерку Юлію Тимошенко в організації скупки голосів понад одного мільйона виборців, політик відповіла, що "істерика Петра Порошенка" її влаштовує.

Відповідні заяви політики зробили під час погоджувальної ради у понеділок.

Спочатку Герасимов заявив, що минулого тижня правоохоронці провели обшуки у 13 областях, де викрили діяльність сітки щодо підкупу виборців.

За його словами, були вилучені документи, які підтверджують, що планувалось купити понад одного мільйона голосів виборців.

"Нам не зрозуміло, чому правоохоронці під час оприлюднення подібної інформації не назвали не імен депутатів, які стоять за організацією цієї сітки, ні назву політичної сили, яку вони представляють", - сказав він.

"Ця політична сила називається партія "Батьківщина". Лідер цієї партії - Юлія Тимошенко. І у першу чергу вона несе всю повноту політичної відповідальності", - додав Герасимов.

Очільник фракції БПП зазначив, що кількатижневий галас Тимошенко про те, що команда Порошенка скуповує голоси була зроблена для того, щоб відвести увагу від власної діяльності.

"Політична фігура міністр Аваков цього не помічає. Натомість розповсюджуються бездоказові заяви  щодо нашої політичної сили, які мають виключого політичне забарвлення", - заявив нардеп.

Він додав, що фракція вимагає негайного спростування цих заяв, або терміново опублікувати докази.

На його думку, причина, з якої Тимошенко вдається до подібних маніпуляцій - є втрата нею лідерських позицій і того, що "вона більше не потрапляє до другого туру" і додав, що всі вже втомилися від її брехні та маніпуляцій.

У свою чергу лідерка "Батьківщини" відповіла, що "істерикою Петра Порошенка задоволена повністю".

"Це говорить про те, що вони точно знають, кому вони програють вибори. І це буде наша команда. Вони вибрали нас головним ворогом", - заявила Тимошенко.

Вона порівняла Порошенка з Віктором Януковичем, який нібито так само поливав брудом свої опонентів і додала, що "всій країні відомо", що саме команда діючого президента масово скуповує голоси, принижуючи демократію та євроінтеграцію.

Нагадаємо:

  • 21 лютого Служба безпеки заявила, що викрила "виборчу піраміду", яка працювала у низці регіонів України, керувалася народним депутатом і мала на меті забезпечити конкретному кандидату перемогу на виборах.
  • В Службі безпеки підозрюють народного депутата "Батьківщини" Руслана Богдана в причетності до організації cхеми втручання у вибори президента.
  • Згодом у поліції повідомили, що штаб БПП в Сумах перевіряли через повідомлення про підкуп виборців.  
  • У Сумах прокуратура почала кримінальне провадження за фактом перевищення влади та службових повноважень працівниками поліції.

Яна Міланова, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування