Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДБР кажуть, що Дубіль проігнорував допит

Четвер, 28 лютого 2019, 12:33

Народний депутат від "Батьківщини" Валерій Дубіль не з'явився на допит у справі щодо так званої "виборчої сітки" до Державного бюро розслідувань.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі ДБР.

"Пан Дубіль на допит не прийшов. Ми його запросили через апарат Верховної Ради, але він не з'явився. Про мотиві своєї відсутності не повідомив", - сказали в прес-службі.

У свою чергу нардеп від "Батьківщини" заявив, що жодних документів про виклик на допит не отримував.  

"Про те, що мене хтось кудись викликає, я дізнався від своєї родини. Мої діти бачили якийсь телевізійний сюжет і негайно мені зателефонували. Жодних офіційних запрошень чи викликів я на сьогодні не отримав", – цитує Дубіля прес-служба "Батьківщини".

За його словами, таким чином влада намагається тиснути "на головного опонента провладного кандидата на пост президента Юлію Тимошенко".

"Не будучи до кінця впевненими у тому, що спрацює їхня схема підкупу виборців, що вони зможуть сфальсифікувати результати виборів завдяки підробці протоколів чи використанню транзитного сервера, влада почала безпрецедентний з часів Януковича тиск на своїх політичних опонентів", - йдеться у заяві "Батьківщини".

Нагадаємо: 

  • Раніше заступник голови СБУ Віктор Кононенко заявив, що спецслужба викрила "виборчу піраміду" під керівництвом народного депутата, яка працювала у низці регіонів України і мала на меті забезпечити своєму кандидату перемогу на виборах.
  • У причетності до організації схеми щодо втручання у вибори президента підозрювали  депутата "Батьківщини" Руслана Богдана.
  • За організацію штабів у регіонах нібито відповідали Владислав Ковалевський, Євген Матвейчук та Вартан Юмукян.
  • 27 лютого генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ДБР викликає Дубіля на допит щодо винаймання політтехнологів з Росії для створення передвиборчої мережі.

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...