Журналіст звільнився з ZIKу через "сповідь" Гладковського

Четвер, 28 лютого 2019, 19:10
Журналіст звільнився з ZIKу через сповідь Гладковського
ZIK

Журналіст телеканалу ZIK Олексій Братущак звільнився з нього через, за його словами, інформаційну співпрацю між власником ZIKу Петром Димінським та оточенням Петра Порошенка.

Про це Братущак повідомив у блозі.

"З різних джерел мені стало відомо: власник ZIKу Петро Димінський домовився з людьми Порошенка про інформаційну співпрацю. Сам Димінський відверто розповідав про це людям, які відвідували його за кордоном", - написав він.

Після цієї ймовірної співпраці журналіст помітив збільшення трансляцій "діяльності" Порошенка, підвищення фінансування телеканалу, появу цензури та зауважив на виборі запрошених гостей.

Серед останніх був - перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки України Сергій Семочко, якого підозрюють у володінні будинками під Києвом вартістю в мільйони доларів, а у його дружини та доньки наявність російського громадянства. Після цих звинувачень він з’явився на телеканалі ZIK, щоб спробувати їх спростувати.

Другий гість - заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони і один із найближчих соратників Порошенка Олег Гладковський. Його запросили на телеканал відразу після публікації розслідування про його сина Ігоря. Журналісти стверджують, що Ігор Гладковський був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі. В ефірі ZIKу Гладковський-старший також заявив про непричетність себе та сина до звинувачень у розкраданні.

"На жаль, ZIK використали для найбільш брудних зашкварів. Які навіть для "Прямого" вважаються перебором. "Інтерв'ю" Семочка та Гладковського – найяскравіші приклади. Це ті випадки, коли навіть непричетні до цих "інтерв'ю" журналісти відчувають, наче в лайні скупалися. Від якого просто так не відмежуєшся, не відмиєшся", - наголосив Братущак.

Читайте також: Молодший партнер президента: що відомо про бізнес Олега Гладковського

Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Частина 1

Війна і бізнес. Укроборонпром та його золотий менеджер. Частина 2

Нагадаємо:

  • Бізнесмен Петро Димінський підозрюється у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла.
  • З 22 серпня 2017 року Димінський перебуває поза межами України.
  • Нацполіція оголосила президента ФК "Карпати", бізнесмена Петра Димінського в національний розшук, йому оголошено про підозру за ч.2 ст.286 - "Порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом,  що спричинило смерть  потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження".
  • Бізнесмен заперечує свою провину в ДТП.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування