Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура Нью-Йорка зацікавилася проектами компанії Трампа

Вівторок, 12 березня 2019, 06:46

Офіс генерального прокурора Нью-Йорка вимагає від Deutsche Bank і Investors Bank записи, що стосуються фінансування проектів компанії Trump Organization.

Про це, посилаючись на джерело, повідомляє The New York Times.

Deutsche Bank і Investors Bank отримали запити генерального прокурора Нью-Йорка Летиції Джеймс про документи, пов'язані з фінансуванням чотирьох великих проектів компанії Trump Organization.

Прокуратура Нью-Йорка почала цивільне розслідування на підставі свідчень колишнього адвоката Трампа Майкла Коена, які він дав під час допиту в Конгресі. При цьому мета і масштаби розслідування неясні.

Слідство цікавлять документи про заявки на кредити та інші фінансові операції пов'язані з готелем Trump International Hotel у Вашингтоні, готелем Trump National Doral в Майамі, готелем Trump International Hotel і Trump Tower в Чикаго, повідомило джерело.

Нагадаємо:

  • Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США вивчає угоди з нерухомістю, пов'язані з Росією і іншими іноземними інтересами, в тому числі позики Deutsche Bank компанії Трампа.
  • Під час публічних свідчень перед Комітетом з нагляду Палати представників Конгресу США Коен заявив, що Трамп не прямо вказував йому брехати в Конгресі про його бізнес з РФ. Адвокат назвав свого колишнього шефа расистом і шахраєм.
  • За даними ЗМІ, компанія президента США Дональда Трампа хотіла передати президенту Росії Володимиру Путіну пентхаус в хмарочосі Trump Tower, який планувалося побудувати в Москві.
  • Deutsche Bank AG відмовив у кредиті Trump Organization в період президентської кампанії в США.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...