Азарова "ввели" в студію телеканалу Мураєва і допитали

П'ятниця, 22 березня 2019, 17:42

Телеканал нардепа Євгена Мураєва "Наш" показав інтерв'ю з Миколою Азаровим, який нібито сидів у студії і відповідав на питання ведучого. Пізніше виявилося, що екс-прем'єр був віртуальним.

Про це телеканал повідомив у Facebook.

Інтерв'ю транслювали ввечері 21 березня в передачі "Грані" з ведучим Володимиром Грановським. В студії, окрім віртуального Азарова і журналіста, перебували глядачі, які сиділи на трибунах і жваво реагували на шоу.

При цьому ані сам Грановський, ані хтось інший під час показу жодним словом не обмовилися, що екс-прем'єра насправді в приміщенні немає.

Більше того, телеглядачі на екранах своїх телевізорів могли побачити напис: "Микола Азаров у студії нашого каналу".

 

Пізніше прес-служба каналу зізналася: "В НАШій студії Азаров перебував за допомогою системи доповненої реальності і трекінгу для введення віртуального об'єкта в реальну студію".

Грановський говорив з Азаровим про майбутні президентські вибори в Україні, українську політичну систему, особисті взаємини екс-прем'єра з Петром Порошенком і про перспективу його повернення в Україну.

"Зараз говорити про те, що я можу повернутися, я не можу. Цей режим порушив проти мене кілька кримінальних справ. За ці п'ять років він систематично ганьбив мене в очах громадян. І багато громадян в це повірили", - підкреслив прем'єр часів Януковича.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...