Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 25 березня: у Зеленського вперше більше 30%, а Порошенко судитиметься з "1+1"

Понеділок, 25 березня 2019, 20:37

Рейтинг Зеленського вперше перетнув позначку у 30%, Порошенко збирається подати до суду на канал "1+1", що належить Коломойському, а соціологи кажуть, що якби вибори до парламенту були зараз, мінімальний поріг пройшли б сім партій, — головні новини 25 березня.

Про нові рейтинги

Рейтинг Зеленського вперше перетнув позначку у 30% — екс-шоумен має майже вдвічі більше підтримки серед виборців, ніж Порошенко. 32,1% проти 17,1%. Тимошенко у переліку третя — в неї 12,5%.

Соціологи кажуть, що якби вибори до парламенту були зараз, мінімальний поріг пройшли б сім партій — при цьому лідером перегонів була б партія "Слуга народу", а "радикали" й "Опозиційний блок" заледве долали б прохідний бар’єр.

Про екс-працівника СБУ

У Росії влаштували прес-конференцію "перебіжчика із СБУ", який звинуватив Україну у катастрофі MH17, — у Службі безпеки заявили, що цього працівника звільнили у 2018 році.

Про Порошенка

Понад 400 млн грн перерахував Порошенко у свій виборчий фонд — це рекорд президентських виборів в Україні.

Президент Порошенко збирається подати до суду на канал "1+1", що належить Коломойському, — через "брехню, яка завдає шкоди честі та гідності" Петра Олексійовича.

Про збагачення суддів

Деякі судді Конституційного суду, які голосували за скасування статті за незаконне збагачення, показали статки, які зросли за минулий рік. Зокрема, грошові активи Михайла Гультая та його дружини за 2 роки зросли приблизно на 2 млн грн.

Про інші важливі новини

Президент Трамп підписав декларацію про визнання суверенітету Ізраїлю над спірною територією Голанських висот.

"Прийшов, проголосував, молодець", — Мін’юст підготував серію відеороликів "Гусь йде на вибори". У них головним персонажем є Гусь — на його прикладі пояснюють, як українці можуть скористатися своїм правом голосу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування