Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко засудила Гриценка за сексизм щодо Тимошенко: комплекс поручика Ржевського

Середа, 27 березня 2019, 09:19

Віце-спікер парламенту Ірина Геращенко заявила, що засуджує сексизм кандидата у президенти Анатолія Гриценка, який у відповідь на заяву іншого кандидата на пост глави держави Юлії Тимошенко про можливе об’єднання, сказав, що у неї авітаміноз та гормони.

Про це вона написала у Facebook.

"Зверхня, через губу, репліка кандидата Гриценка про ЮВТ (Юлію володимирівну Тимошенко - ред.) , що в неї весняний авітаміноз і гормони - це звичайнісіньке хамство, печерний сексизм і комплекс поручика Ржевського. Яскраве свідчення, якого штибу моральні якості цього чесного полковника", - написала віце-спікер.

За її словами, мовчання жінок - політиків зі штабу Гриценка в цій ситуації її дивує, і саме вони б мали публічно це засудити.

Також Геращенко заявила, що її дивує мовчання українських журналістів, бо в США і ЄС після подібної заяви кандидата до своєї опонентки - "його б просто розірвали ЗМІ"

За її словами, в Україні справжніх борчинь з сексизмом і гендерною нерівністю небагато, бо інші "ховаються в своїх політичних норах".

При цьому вона зазначила, що самій  Тимошенко не варто дивуватися з висловлювань Гриценка, оскільки вона теж не засудила подібні дії свого однопартійця Сергія Власенка.

"Огидно, що в українській політиці є один справжній полковник - це Сергій Кривонос, один Головнокомандуючий - Порошенко. Інші - чисті Ржевські", - сказала Геращенко.

Вона наголосила, що засуджує сексизм Гриценка щодо Тимошенко.

Читайте також: Динаміка любові. Хто перемагає у виборах президента за останніми рейтингами

Що треба знати виборцю про Юлію Тимошенко

Що треба знати виборцю про Анатолія Гриценка

Нагадаємо:

  • Раніше Тимошенко заявила, що "було б прекрасно бути з Анатолієм Гриценком в одній демократичній команді після політичних перегонів". Також вона допустила, що вони можуть бути опонентами.
  • У свою чергу кандидат у президенти Анатолій Гриценко відповів, що заголовки новин про те, що "Тимошенко допускає об’єднання з Гриценком" викликає здивування.
  • "Весна прийшла - сезонний авітаміноз? Чи гормони закипіли? Чому вони заметушилися?", - сказав він.
  • Вибори президента відбудуться 31 березня, участь в них візьмуть 39 кандидатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування