Тимошенко заявила, що у разі її поразки на виборах Майдану не буде

П'ятниця, 29 березня 2019, 02:42
Тимошенко заявила, що у разі її поразки на виборах Майдану не буде

Кандидат у президенти України, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що після виборів в Україні її політсила не буде ініціювати масових протестів чи акцій.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "1+1".

"Хочу зараз заспокоїти всіх, хто мене чує. Я знаю, що зараз якось агресивно нагнітається ситуація в країні - говорять про якісь нові Майдани, повстання, силові протистояння...

Можу вам сказати - нічого подібного не буде", - підкреслила Тимошенко у відповідь на коментар про можливість акцій протесту, ініційованих її політсилою у випадку програшу на виборах.

Водночас лідер "Батьківщини" натякнула, що не допускає своєї поразки на виборах.

"Будьте абсолютно спокійні. Ви знаєте, що рейтинги і соцопитування - це абсолютно куплені, перекуплені, спотворені політичні технології, на які я прошу всю країну не звертати уваги", - додала вона.

Нагадаємо:

  • За останніми результатами опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 22-27 березня, Зеленський залишається лідером президентського рейтингу, його підтримують 26,6% тих, хто визначився та має намір голосувати. Другу позицію ділять Петро Порошенко та Юлія Тимошенко, яких готові підтримати по 17% виборців.
  • За результатами опитування Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Центру "Соціальний моніторинг", проведеного з 18 до 26 березня, за Володимира Зеленського на виборах президента готові проголосувати 29,1% виборців, а Юлія Тимошенко випереджає Петра Порошенка на 0,7%, тобто в межах похибки.

Читайте також: Динаміка любові. Хто перемагає у виборах президента за останніми рейтингами

Від ЄС до ядерної зброї: зовнішня політика Зеленського, Порошенка, Тимошенко і Гриценка

Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування