"День тиші": У центрі Києва політики і президент помолилися за єдність України

Субота, 30 березня 2019, 11:38

У центрі Києва на Володимирській гірці відбувся молебень за єдність України. 

Як повідомили у прес-службі президента України, молитву проголосив предстоятель Православної церкви України Епіфаній та предстоятелі та представники церков і релігійних організацій.

Участь у заході взяли Петро Порошенко з дружиною, члени Кабміну, зокрема, міністри Володимир Омелян, Ігор Жданов, Євген Ніщук, віце-прем'єр Геннадій Зубко, віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, спікер ВР Андрій Парубій та секретар РНБО Олександр Турчинов, нардепи, зокрема, Ірина Луценко, а також члени Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій та представники громадськості. 

"... Ми молилися ...за єдність всіх церков, держави, народу і нації, за наших воїнів і за мудрість народу, який завтра буде визначати майбутнє України", - зазначив президент. 

 
 
 
фото - fb Ігоря Жданова

Читайте також: 

Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори 

Церковна агітація: чи є Томос-тур передвиборчою кампанією Президента?

Нагадаємо:

  • Раніше у Київській Митрополії ПЦУ повідомили, що до завершення виборчого процесу в усіх храмах Української Православної Церкви  підноситимуть молитовні прохання "про справедливі вибори глави держави, за мир та єдність в Україні".

    30 березня, напередодні виборів президента в Україні - "день тиші", у цей день будь-які агітаційні заходи, розміщення агітаційних матеріалів у ЗМІ, виборчих листівок, плакатів та іншої друкованої агітації кандидатів заборонено.

  • У суботу рух ЧЕСНО повідомив про "приховану агітацію" кандидатів у президенти. 
  • 31 березня відбудеться перший тур виборів президента, участь у ньому візьмуть 39 кандидатів. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування