Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини дня: Добродомов за Гриценка, Мураєв за Вілкула, Тимошенко та Тимошенко

Четвер, 7 березня 2019, 20:18

Дмитро Добродомов вирішив відмовитися балотуватися на посаду глави держави на користь Анатолія Гриценка, Євген Мураєв відмовився балотуватися на користь Олександра Вілкула, Володимир Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальне переслідування — новини, які були актуальні 7 березня.

Про Гриценка

Кандидат у президенти, нардеп Дмитро Добродомов вирішив відмовитися балотуватися на посаду глави держави на користь Анатолія Гриценка.

Також Гриценко та очільник партії "Самопоміч" Андрій Садовий, який раніше зняв свою кандидатуру з президентських виборів, підписали угоду, яка складається з одного пункту: "Бути чесним".

Про Мураєва та Вілкула

Кандидат у президенти, нардеп Євген Мураєв відмовився балотуватися на посаду глави держави на користь заступника голови парламентської фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула.

Про Володимира Зеленського

Кандидат у президенти, комік Володимир Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальне переслідування. Він також каже, що влада почала прослуховувати його офіс.

Також Зеленський розповів заступнику державного секретаря США з політичних питань Девіду Гейлу про порушення в передвиборчої кампанії і тиск.

У Службі безпеки України заявили, що не прослуховують Зеленського та звинуватили МВС у зриві спецоперації.

Про Юрія Тимошенко

Цьогоріч у президентських виборах беруть участь двоє людей з прізвищем Тимошенко — Юлія Володимирівна та Юрій Володимирович. Учора правоохоронці одразу трьох структур затримали двох чоловіків, які нібито збиралися підкупити Юрія Тимошенка задля його відмови від президентських перегонів.

Сьогодні один із затриманих каже, що це провокація Адміністрації президента, яку виконав генпрокурор Луценко. Чоловік стверджує, що Тимошенко хотів припинити бути "технічним кандидатом" і для цього йому були потрібні гроші, які він і попросив привезти.

Подібну думку висловила і Юлія Тимошенко — вона заявила, що ситуацію довкола підкупу "зрежисував Порошенко".

А генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що до цієї схеми причетний нардеп від "Батьківщини" Валерій Дубіль.

Про Гнапа

Кандидат на посаду президента від партії "Сила людей" Дмитро Гнап подав до Центрвиборчкому заяву про відмову від балотування в президенти.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування