Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Черкас обіцяє демонтувати "аморальні" борди Порошенка з Путіним

Середа, 10 квітня 2019, 13:55

Влада Черкас буде демонтувати білборди з зображенням президента Росії Володимира Путіна навпроти президента України Петра Порошенка, якщо такі з'являться.

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у Facebook.

"Зараз у багатьох містах України розміщують борди одного із кандидатів в президенти із зображенням Путіна", – зазначив він.

"Попереджаю власників рекламного бізнесу в Черкасах: у разі появи на ваших бордах зображення російського агресора, виконавчий комітет міської ради оперативно проголосує за демонтаж конструкції!", – заявив Бондаренко

"Цей покидьок завдав стільки шкоди нашій Україні, що я вважаю аморальним поширювати подібні речі. Нам Путіна у місті непотрібно!" – додав мер Черкас.

Читайте також Шоу проти бізнесу. Як Зеленський і Порошенко готуються до другого туру

Нагадаємо:

  • В Україні з'явилися біл-борди, сіті-лайти та газети із зображеннямПетра Порошенка навпроти Володимира Путіна зі словами про "вирішальний вибір" 21 квітня. Таким чином, чинний президент натякає, що в другому турі виборів вибирати доведеться не між ним і Володимиром Зеленським, а між свободою України і реваншем Кремля.
  • У виборчому штабі Порошенка заявили, що не питали згоди на використання зображення у президента Росії Володимира Путіна, оскільки він – поза законом. Але запевнили, що сюжет на зображеннях не означає, що в команді президента вважають Зеленського агентом Путіна.
  • А радник президента Юрій Бірюков заявив, що Порошенка хоче захистити України від Путіна, а президенту Росії вигідний слабкий і підконтрольний президент України.
  • У Росії на Путіна на українських плакатах відреагували спокійно. Представник МЗС РФ Марія Захарова уїдливо написала, що автор посібника "PR. Що це таке?" Сем Блек "пішов би в монастир" після такого, якби був живий. А речник російського президента Дмитро Пєсков сказав, що їхній вибір – Володимир Путін, а українцям – робити свій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування