Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського

П'ятниця, 5 квітня 2019, 19:55
Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського

Лідерка ВО "Батьківщина" і екс-кандидат у президенти Юлія Тимошенко не відповіла на пропозицію шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського стати ведучою на дебатах між ним і чинним президентом Петром Порошенком.

Про це в інтерв’ю "Радіо НВ" повідомив радник кандидата в президенти Зеленського Дмитро Разумков.

З часу публікації відео із пропозицією Зеленського вже минули зазначені 24 години. Однак від Тимошенко не пролунало жодної відповіді.

За словами Разумкова, вона може бути заангажованою, але рівновіддаленою від обох кандидатів. Тимошенко критикувала Зеленського і Порошенка і через "вона б була якраз незалежним арбітром".

"Дійсно, якби вона погодилася, то, за великим рахунком, на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Але сталося так, як сталося. Я думаю, що буде запропоновано (позицію ведучого – УП) будь-кому іншому. Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд", - зазначив Разумков.

Щоб уточнити позицію Юлії Тимошенко, Українська правда телефонувала 4 та 5 квітня до її прес-служби, але там не відповідали на дзвінки.

Читайте також: Батл між кандидатами. Всі деталі

Нагадаємо:

  • Ввечері 3 квітня Зеленський записав звернення, у якому підтвердив готовність дебатувати з Порошенком, але на НСК "Олімпійський".  
  • Вночі 4 квітня Порошенко оприлюднив відеозвернення до Зеленського, де заявив, що він готовий провести дебати на НСК "Олімпійський".
  • Пізніше Зеленський запропонував екс-кандидату у президенти Юлії Тимошенко стати "гарантом чесних правил" на його дебатах із Петром Порошенком.
  • Однак Порошенко заявив, що ця пропозиція є неповагою, як до Тимошенко, так і до її виборців.
  • У ЦВК вважають, що дебати на стадіоні можуть бути формою передвиборчої агітації, тому мають оплачуватися з виборчих фондів кандидатів.
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня, а дебати на "Суспільному" 19 квітня.

Марія Думанська, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування