Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НСК "Олімпійський" не погодились з озвученою НСТУ оцінкою вартості проведення дебатів

Вівторок, 9 квітня 2019, 03:33
В НСК Олімпійський не погодились з озвученою НСТУ оцінкою вартості проведення дебатів

Адміністрація НСК "Олімпійський" наполягає, що вартість проведення дебатів на стадіоні  між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком наразі визначити неможливо.

Про це йдется у заяві адміністрації НСК "Олімпійський".

"Звертаємо вашу увагу на те, що без детального технічного завдання, розуміння формату й точної локації дебатів в межах арени, наявності чи відсутності глядачів та багатьох інших технічних і організаційних факторів, неможливо визначити точну вартість послуг із забезпечення організації та проведення заходу", - заявили в адміністрації стадіону.

Там додали, що сформувати та оприлюднити точну суму можна буде лише після узгодження всіх аспектів в рамках технічного завдання та проекту угоди на проведення дебатів.

Адміністрація НСК "Олімпійський" звернулася до НСТУ з проханням відповідально підходити до оцінок вартості проведення дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні.

Читайте також: Батл між кандидатами. Всі деталі

Нагадаємо:

  • Національна суспільна телерадіокомпанія України запросилакандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів (відбудеться 21 квітня), взяти участь у дебатах.
  • Зеленськийзакликав Порошенка провести дебати на стадіоні"Олімпійський", той погодився.
  • В НСТУ заявили, що дебати мають проходити в студії НСТУ.
  • Пізніше Порошенкозакликав Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня.
  • У штабі Володимира Зеленського пропонують проводити дебати з Петром Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський" та профінансувати їх за рахунок виборчих фондів претендентів на посади глави держави.
  • Голова правління НСТУ Зураб Аласанія наполягає, що відповідно до закону офіційні дебати можуть бути лише в студії НСТУ.
  • В НСТУ порахували, що орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський"  між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком може коштувати орієнтовно 6 мільйонів гривень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування