Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інавгурація: Київ попередили про перекриті вулиці дві доби поспіль

Субота, 18 травня 2019, 14:59
Інавгурація: Київ попередили про перекриті вулиці дві доби поспіль

19 та 20 травня у Києві з нагоди інавгурації новообраного президента України буде обмежено рух транспорту низкою вулиць.

Про це повідомили у прес-службі Київської міськдержадміністрації.

19 травня з 7:00 до завершення заходів буде частково обмежено рух транспорту на вулиці Липській від вул.Грушевського до вул.Інститутської, а також 20 травня із 6:00 до закінчення заходів буде тимчасово обмежено рух на низці вулиць.

Зокрема йдеться про проспект Бажана від Харківської площі до Південного шляхопроводу; Наддніпрянське шосе від Південного шляхопроводу до мосту Патона, Набережне шосе від мосту Патона до Дніпровського узвозу; Дніпровський узвіз від Набережного шосе до Паркової дороги; алея Героїв Крут від площі Андрія Первозванного до площі Слави; вул.Івана Мазепи від площі Слави до станції метро "Арсенальна"; вул. Грушевського від вул. Московської до Петрівської алеї, Паркова дорога від вул.Грушевського до алеї Героїв Крут; вул.Шовковична від вул.Грушевського до вул. Басейної; вул.Круглоуніверситетська від Бессарабської площі до вул.Лютеранської; вул.Лютеранська від вул.Шовковичної до вул.Хрещатик; вул.Городецького від Хрещатику до вул.Ольгінської; вул.Ольгінська до площі Івана Франка до вул.Інститутської; вул.Інститутська від Хрещатику до Кріпосного провулку; Кріпосний провулок від вул.Грушевського до вул.Інститутської; вул.Липська від вул.Грушевського до вул.Пилипа Орлика; вул.Садова від вул. Грушевського до вул. Інститутської; вул.Пилипа Орлика від вул.Шовковичної до вул.Богомольця та вул. Богомольця від вул. П.Орлика до вул.Шовковична.

Додатково передбачено тимчасові обмеження руху на проспекті Миколи Бажана, Південному мостовому переході, Наддніпрянському шосе (від Південного мосту до мосту Патона), Набережному шосе (від мосту Патона до Дніпровського узвозу) із 6:00 20 травня до закінчення заходів.

 
натисніть для збільшення
 
 
Дані патрульної поліції Києва

У зв’язку із проведенням урочистого засідання Верховної Ради 20 травня о 10:00, присвяченого складанню присяги новообраним президентом України Володимиром Зеленським, відповідні служби КМДА із 6:00 забезпечать чергування бригад швидкої допомоги на території урядового кварталу.

Читайте також: 

Як відбуватиметься інавгурація Зеленського: текст присяги і процедура

Нагадаємо, 

  • 16 травня Верховна Рада призначила інавгурацію Володимира Зеленського на 20 травня, хоча він сам вимагав призначення на 19 травня.
  • Інавгурацію Зеленського відвідають глава МЗС Польщі, екс-президент ФРН, президенти Угорщини, Естонії, Литви, Латвії та Грузії, прем'єр Молдови, віце-президент Туреччини, міністр енергетики США та інші. 
  • Сам Зеленський запрошує усіх бажаючих 20 травня зустрітися у Маріїнському парку, звідки він вирушить до Верховної Ради для складання присяги.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:51
відеоЗеленський: Готуємо документи, які точно стануть новинами в найближчі тижні
22:44
В Естонії на 9 травня заборонили пов’язані з агресією РФ публічні зібрання і символіку
22:18
Близько половини із запущених РФ північнокорейських ракет вибухнули в повітрі – Костін
22:13
велоспортЯрослав Попович про перемогу його команди на 4 етапі Джиро: Всі відпрацювали на 100%
21:54
Уряд змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: хто зможе не платити
21:44
фотоНа війні в Україні загинули ще двоє грузинських добровольців
21:27
фото"Схеми": Заступник генпрокурора живе у будинку, який куплений в 6 разів дешевше за ринкову ціну
21:09
фото7 людей постраждали від російських обстрілів на Дніпропетровщині, серед них 6-річна дитина
21:01
OpenAI запускає інструмент для виявлення діпфейків на тлі скандалів з впливом ШІ-контенту на вибори
20:38
Польща підняла в повітря винищувачі через російський літак над Балтійським морем 
Усі новини...
Реклама: