Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДРГ окупанта атакувала сили ООС біля Попасної, один військовий зник безвісти

Середа, 29 травня 2019, 00:48
ДРГ окупанта атакувала сили ООС біля Попасної, один військовий зник безвісти

В ході бойового зіткнення біля Пасної зник безвісти один боєць ООС, двох терористів знищено.

Про це повідомляється на сторінці 54 окремої механізованої бригади в faceook.

"В ході проведення перевірки мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів частини в районі н.п. Попасна група саперів була атакована диверсійно-розвідувальною групою противника. Зав’язався бій. В ході бою саперами було знищено двох військовослужбовців противника та одного поранено. Для підтримки ДРГ противником було застосовано заборонену Мінськими домовленостями зброю", - йдеться у повідомленні.

Військові додали, що під час бою зник безвісти один з військовослужбовців частини. На даний час тривають пошукові заходи, але позитивних результатів не дали.

Нагадуємо:

  • 28 травня ввкчері прес-центр ООС повідомив, що окупанти протягом дня двічі відкривали вогонь по позиціях українських військ на Донбасі, застосовуючи 120-мм міномети.
  • 22 травня вісім військовослужбовців Збройних сил були затримані бойовиками окупованих районів Донецької області. Повідомлялося, що ймовірно, військові, рухаючись на вантажному автомобілі в районі населеного пункту Новотроїцьке, відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на окуповану територію, де були затримані бойовиками збройних формувань РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування