Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корнієнко про соцопитування в ОРДЛО: Тенденції треба мати на увазі

Неділя, 10 листопада 2019, 14:33

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначає, що поки не зрозуміла обґрунтованість інформації, отриманої в результаті опитування жителів ОРДЛО, що було оприлюднене "Дзеркалом тижня", однак показані там тенденції потрібно мати на увазі при напрацюванні рішень щодо Донбасу.

Джерело: Корнієнко на брифінгу після з'їзду партії в неділю, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "Будь-яка інформація впливає, але ми поки не розуміємо її обґрунтованість, скажімо так, тому що агентство, яке це проводило, не є топовим соціологічним агентством" (опитування проводилося з ініціативи Українського інституту майбутнього і "Дзеркала тижня" за допомогою компанії "Нью імідж Маркетинг Груп "- УП).

Деталі: Корнієнко допустив, що "якісь певні тенденції" це опитування, напевно, показало.

"Звичайно, ці тенденції теж треба мати на увазі, займаючись напрацюванням рішень щодо вирішення даного питання (повернення та реінтеграції Донбасу - ІФ)", - зазначив політик.

Корнієнко також додав, що поки не розуміє, як вести на окупованих територіях партійну роботу, реєструвати партійні осередки.

Що було раніше: Дані спільного дослідження Українського інституту майбутнього і "Дзеркала тижня. Україна", проведеного за допомогою компанії "Нью Імідж Маркетинг Груп" 7-31 жовтня показали, що майже всі (96,2%) жителі ОРДЛО покладають відповідальність за конфлікт на Донбасі на українську владу після Майдану, 50,9% бажають приєднання до РФ, 78,9% негативно оцінюють президента України Володимира Зеленського.

73,4% опитаних висловилися проти участі українських політичних партій у місцевих виборах. Крім того, найбільшою довірою у жителів ОРДЛО користується президент РФ Володимир Путін.

Всього в дослідженні взяли участь 1606 респондентів - 800 жителів ОРЛО і 806 з ОРДО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування