Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На посаду Яременка є три кандидати, але вони про це не знають

Неділя, 10 листопада 2019, 16:40
Богдан Яременко

У фракції "Слуга народу" є три кандидатури на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики, якщо чинний очільник комітету Богдан Яременко буде відкликаний.

Джерело: голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у коментарі журналістам після з'їзду партії "Слуга народу", повідомляє Укрінформ

Пряма мова: "Є трійка потенційних кандидатів. Я не буду вам казати, хто, з однієї причини – якщо людина потрапляє в трійку кандидатів, вона вже якось всередині підготувалася, а потім, якщо вона не виграла, вона дуже почуває себе погано".

Деталі: Він також додав, що ці народні депутати не здогадуються, що вони є кандидатами на посаду голови комітету.

Що було раніше: У неділю голова партії "Слуга народу" Сергій Корнієнко повідомив, що в понеділок депутати можуть розглянути питання про накладення санкцій Яременка.

31 жовтня Арахамія заявляв, що, на його думку, Яременко має залишити посаду голови комітету.

Передісторія:

  • 30 жовтня журналісти сфотографували у Верховній Раді, як Яременко, під час роботи в сесійній залі, домовляється в мережі знайомств про зустріч за гроші.
  • Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів".
  • Згодом він видалив запис на сторінці-Facebook і попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком: "від дружини і дітей до фракції і президента".
  • Фракції "Голос", "Батьківщина" і "Європейська солідарність" закликали звільнити Яременка з посади глави комітету з питань міжнародних зв’язків.
  • Яременко написав заяву на складання повноважень голови комітету. Водночас він заявив, що передасть заяву голові Верховної Ради "лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії "Слуга народу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування