Ляшко з апломбом прийшов отримувати підозру

Понеділок, 18 листопада 2019, 14:12

Бориспільська прокуратура вручила підозру у справі про бійку з народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку.

Джерело: Facebook-сторінка Ляшка, на якій було два стріми з місця події, сайт ГПУ

Деталі: Справу про себе Ляшко назвав сфальсифікованою. Свою бійку з Герусом екснардеп пояснює "відстоюванням національних інтересів". Ляшко звинувачує Геруса у відкритті імпорту електроенергії з Росії. "Радикал" прийшов у прокуратуру зі стосом папірців і зазначив, що вимагає від ГПУ, СБУ, НАБУ порушити проти Геруса кримінальну справу за зраду і зловживання владою.

Пряма мова: "Приведений "слугою" Герусом російський троянський кінь вже завдав і продовжує завдавати величезної шкоди національним інтересам України - зупиняються наші виробництво, українські енергетики і шахтарі втрачають роботу і вимушені емігрувати за кордон, за виведені з України гроші фінансується бюджет країни-агресора".

Позиція прокуратури: До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Що передувало: Лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку підготували підозру у погрозі чи насильстві щодо державного діяча за фактом його бійки з нинішнім депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль".

Передісторія:

  • 6 листопада лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко напав на Геруса у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя", звинувачуючи його у відкритті імпорту російської електроенергії.
  • Герус пояснив цю істерику тим, що Ляшко "відомий захисник бізнесу Ахметова", який втрачає гроші від імпорту електроенергії з РФ.
  • Поліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування