Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сурков заявив, що Аваков допивав вино за "нормандською четвіркою"

Середа, 11 грудня 2019, 15:36
Сурков заявив, що Аваков допивав вино за нормандською четвіркою
ТАСС

Помічник президента Росії Владислав Сурков назвав слова міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що він нібито "психанув" на переговорах "нормандської четвірки" п'яними фантазіями.

Джерело: російське видання "Комерсант"

Пряма мова Суркова: "Переговори в Парижі в понеділок не були ні особливо важкими, ні емоційно зарядженими. Швидше, довгими. Що стосується фантазій Авакова, то найкращим коментарем до них служать його власні слова.

У тому ж інтерв'ю, де він дає характеристики учасникам російської делегації, він повідомляє важливі відомості і про себе самого. Він каже, що його - цитую - "близько не підпустили" до переговорів.

А також, що після переговорів він пробрався в приміщення і активно допивав вино, що залишилося після вечері лідерів "нормандської четвірки". "Померольчік", за його висловом. Так що не потрібно вірити словам людини, яка не була на переговорах, та ще до того ж і п'яній".

Що було раніше: 10 грудня Аваков розказав, що в ході обговорень у Парижі повернення Україні контролю над кордоном з РФ у Суркова здали нерви.

Також Аваков розповів, що на нормандському саміті Зеленський попросив главу МЗС РФ Сергія Лаврова менше кивати головою.

Аваков у інтерв'ю "Гордону" говорив, що після завершення зустрічі українська делегація випила трішки французького вина: "Ми і там, не приховую, вже випили, коли все закінчилося. Вина президента Макрона. Померольчик такий непоганий".

Читайте також: Офіс президента опублікував комюніке паризького саміту. Повний текст

Перша нормандська: як та у чому Зеленський переміг Путіна на саміті в Парижі

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування