Російський канал не буде повертати "Слугу народу" в ефір

Четвер, 12 грудня 2019, 09:45
Російський канал не буде повертати Слугу народу в ефір

Російський телеканал "ТНТ" не збирається повертати в телеефір серіал "Слуга народу", в якому зіграв президент України Володимир Зеленський.

Джерело: заява холдингу Дмитро Чернишенко, пише російське видання ТАСС

Пряма мова Чернишенка: Навіщо в ефір? Він із самого спочатку купувався для платної платформи"

Деталі: При цьому він висловив упевненість, що аудиторія каналу не образиться, так як це був "маркетинговий хід".

11 грудня канал показав три перші серії "Слуги народу", після чого заявив, що переводить показ на свою платну онлайн-платформу Premier.

Представники "ТНТ" не повідомляли раніше, що три серії оголошеної телепрем'єри були продемонстровані в рамках промоакції.

Що передувало: Російський телеканал ТНТ цензурував першу серію українського серіалу "Слуга народу" в частині, де йдеться про президента РФ Володимира Путіна.

Серіал з'явився в програмі на наступний день після зустрічі президентів Росії і України в Парижі. З першої серії зник жарт про Путіна

Після цього "ТНТ" скасував показ наступних серій. Замість "Слуги народу" в програмі телеканалу 12 і 13 грудня - серіали "Інтерни" і "СашаТаня".

Передісторія:

  • З 11 листопада основний державний білоруський телеканал "Білорусь 1" показував український серіал "Слуга народу" в вечірній прайм-тайм.
  • У травні РосЗМІ повідомляли, що "Яндекс" придбав ексклюзивні права на показ в інтернеті на території Росії серіалу "Слуга народу" в головній ролі з президентом України Володимиром Зеленським.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування