Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати компанії “Міллер” не захищатимуть підозрюваних у справі Шеремета

Четвер, 12 грудня 2019, 23:22
Facebook юридичної компанії Міллер

Юридична компанія "Міллер" більше не представлятиме у суді інтереси підозрюваних у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Це пов’язано із наявністю конфлікту інтересів: Шеремет був товаришем засновника компанії Масі Найєма. 

Джерело: адвокатське об’єднання "Міллер" у Facebook

Дослівно: "Адвокатське об`єднання "Міллер" не захищає і не захищатиме у майбутньому підозрюваних у справі вбивства Павла Шеремета - друга засновника та адвоката компанії Масі Найєма."

Деталі: У компанії додали, що адвокат має уникати появи суперечностей між особистими інтересами та обов’язками перед клієнтом. 

Як йдеться в дописі, Павло Шеремет був добрим товаришем Масі Найєма, "що унеможливлює захист інтересів будь-кого з підозрюваних у цій справі адвокатами об`єднання через правовий та етичний конфлікт інтересів".

У компанії наголосили, що забезпечили лише дотримання закону під час проведення слідчих дій у одного із підозрюваних Андрія Антоненка, але не входили у справу на стороні захисту. 

У майбутньому адвокати "Міллер" не представлятимуть інтереси Антоненка та інших клієнтів об’єднання у справі Шеремета. 

Окрім Антоненка, адвокати компанії також представляли інтереси ще однієї підозрюваної Інни Грищенко

Що цьому передувало: У четвер слідчі повідомили, що підозрюють щонайменше п’ятьох людей: медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь, лікаря й волонтера Юлію Кузьменка, музиканта й добровольця Андрія Антоненка, добровольців Владислава та Інну Грищенків.

За версією правоохоронців, на основі проведених експертиз, закладала вибухівку під авто Шеремета – Кузьменко, а допомагав їй – Антоненко.

Також слідство вважає основним мотивом убивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні.

Знати більше: Буча та Пума. Як арешт добровольців може бути пов'язаний зі справою Шеремета

3 роки без відповіді. Що відбувається у розслідуванні вбивства Павла Шеремета

Що відомо про людей, яких підозрюють у причетності до вбивства Шеремета

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування