Головні новини понеділка і ночі: список звільнених з ОРДЛО, контракт на транзит газу

Вівторок, 31 грудня 2019, 07:00

У президента оприлюднили список звільнених з ОРДЛО, "Нафтогаз" та "Газпром" уклали новий контракт щодо транзиту газу – новини, які були актуальні 30 грудня.

Про звільнених з полону

Офіс президента оприлюднив біографічні деталі 76 українців, звільнених із полону незаконних збройних формувань Донецької та Луганської областей.

Про транзит газу

НАК "Нафтогаз" та ПАТ "Газпром" підписали новий контракт щодо транзиту газу на п’ять років.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

У партії "Європейська Солідарність" заявили, що Росія кілька років вимагала обміняти на заручників терористів і бійців "Беркуту", але за часів президентства Петра Порошенка вдалося звільнити з полону більш ніж 3000 українських громадян без виконання неприпустимих вимог Кремля.

Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Нестор Шуфрич заявляє, що полював у Намібії на диких тварин "з дозволу уповноважених на це національним урядом органів".

Президент України Володимир Зеленський не задовольнить петицію про позбавлення нардепа від ОПЗЖ, кума президента РФ Володимира Путіна, Віктора Медведчука звання заслуженого юриста України.

У ФСБ Росії заявили про "затримання" двох українців, яких звинувачують в спробі залишити Крим в обхід пунктів пропуску.

Адвокати підозрюваної у справі вбивства Павла Шеремета Яни Дугарь заявили про фальсифікацію доказів слідства та незаконне утримання під домашнім арештом.

У Місії ООН заявили, що передача в ОРДЛО п'ятьох ексберкутівців, обвинувачених у розстрілах на Майдані, в рамках обміну утримуваними 29 грудня ускладнить правосуддя і дотримання права жертв на справедливість.
Міністерство закордонних справ повідомило, що у Польщі ув’язнені семеро українців на запити Росії про їхню екстрадицію.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування