Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня і ночі: справа проти Труби, премія для Коболева і Вітренка

Вівторок, 14 січня 2020, 07:00

Проти Труби порушили справу, топ-менеджмент "Нафтогазу" отримає 700 мільйонів премії – новини, які були актуальні 13 січня.

Про справу Труби

В Офісі генерального прокурора Руслана Рябошапки почали досудове розслідування щодо дій ексглави Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Труба вважає порушену проти нього справу помстою експрезидента Петра Порошенка і запевняє, що співпрацюватиме з правоохоронцями.

Про премію для керівників "Нафтогазу"

Топ-менеджмент "Нафтогазу" отримає премію в розмірі 1% від 2,9 мільярда доларів, які виплатить Україні російський "Газпром".

Таким чином, топ-менеджери отримають близько 29 мільйонів доларів або 700 млн гривень.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Після вбивства на Херсонщині з Каховського відділу поліції звільнили трьох правоохоронців, трьох –відсторонили від займаної посади, ще до трьох застосували дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді.

Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує катастрофу лайнера Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України" в Ірані за трьома статтями Кримінального кодексу.

На місці катастрофи українського боїнга в Тегерані наші рятувальники провели роботи з дослідження уламків літака, частина з них повертається в Україну.

Співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко звинуватила команду президента Володимира Зеленського у неналежній реакції на катастрофу літака "Міжнародних авіаліній України" в Ірані.

Компанія "СКМ" Ріната Ахметова виплатила понад 700 мільйонів доларів кіпрській компанії Raga Establishment Ltd в рамках мирової угоди у справі "Укртелекому".

У Голосіївському районі Києва прорвало трубу з гарячою водою – затопило перший поверх торгівельного центру Ocean Plaza.

Виконувача обов’язків начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області викрили на пропозиції хабара у розмірі 25 тисяч доларів керівнику підрозділу регіональної прокуратури. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування