В МАУ пояснили злет цін напередодні карантину: паніка

Неділя, 15 березня 2020, 14:06
В МАУ пояснили злет цін напередодні карантину: паніка

В МАУ заявляють, що зростання цін на квитки з Європи до України на рейси 15-16 березня пов'язане зі збільшенням запитів і панікою.

Джерело:  роз'яснення авіакомпанії щодо  зростання цін авіаквитків на найближчі дати, повідомляє пресслужба МАУ, президент МАУ Євген Дихне у Facebook 

Дослівно: "Авіакомпанія МАУ відійшла від ручного режиму формування вартості перельотів багато років тому. МАУ наголошує, що головний союзник зростання цін на авіаквитки – це паніка".  

"Щодо вартості. Сучасні компанії розраховують вартість авіаперельоту за одним тим самим алгоритмом. Ціну формує спеціальна система розрахунку - Revenue Management System, що виключає вірогідність формування вартості авіаквитків у ручному режимі". 

"Система автоматично визначає вартість відповідно до низки показників - інтенсивність продажів, попит на період часу тощо ... Збільшення запитів на оформлення квитка система розцінює як підвищення попиту з відповідним корегуванням вартості". 

Пряма мова Дихне: "Знаю, що зараз активно розганяють зраду по мережі про вартість квитків.  ... Літаки, через запроваджені обмеження для пересування пасажирів, прямують до аеропортів призначення порожніми. Фактично, пасажирам доводиться платити за форматом roundtrip - "туди і назад". За таким принципом працює не тільки МАУ, як би хейтерам не хотілося звинуватити нас у цьому". 

Деталі: При цьому Дихне навів ціни на квитки кількох європейських перевізників сполученням Франція - Україна (Міжнародний аеропорт ім.Шарля де Голля - "Бориспіль"), які коливаються від 25 до 35 тисяч грн. 

Читайте також:

Україна оголосила карантин через коронавірус. Все, що варто знати

Обмеження не для всіх. Чим відрізняється підготовка України до коронавірусу від інших країн

Три екіпажі, біозахист та доба льоту. Гендиректор SkyUp розповів, як вивозили українців з Уханю

Зазначимо, після спалаху коронавірусу у Китаї з осередком в м.Ухань взяти участь в евакуації громадян України погодився лише один перевізник - авіакомпанія SkyUp.

Що передувало:

Раніше в МАУ повідомили, що авіакомпанія планує виконання протягом найближчих двох діб додаткових регулярних рейсів для вивезення громадян України з інших країн.

Нагадаємо,

  • Україна повністю обмежує пасажирське авіасполучення з 17 березня через спалах нового коронавірусу. Також Україна закриває кордон для іноземців на два тижні. 
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що українці, які вилетіли з України чартерними рейсами у туристичну подорож, повернуться додому згідно розкладу.
  • Громадяни, які не встигнуть повернутися до 17 березня, мають звернутися до українського консульства та будуть повернуті додому окремими нерегулярними рейсами.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
Усі новини...