В КОДА прокоментували перестрілку в Броварах і обіцяють відшкодувати простріляні вікна

П'ятниця, 29 травня 2020, 16:33
В КОДА прокоментували перестрілку в Броварах і обіцяють відшкодувати простріляні вікна

Тимчасовий в.о. голови Київської обласної адміністрації Василь Володін, коментуючи перестрілку у Броварах, каже, що ситуація із нелегальними перевезеннями в області зріла роками.

Джерело: Офіційне повідомлення КОДА

Пряма мова Володіна: "Надзвичайна подія, яка сталася в Броварах вранці на стоянці маршруток, наочно довела, що питання правопорядку у цьому місті гостре, як ніколи. Ситуація з нелегальними перевезеннями в Київській області зріла роками".

"Впевнений, що сьогоднішній інцидент позбавить буть-яких заперечувальних аргументів опонентів побудови прозорої системи пасажирських перевезень в області".

Деталі: Також в КОДА обіцяють надати допомогу мешканцям Броварів, чиї квартири постраждали в наслідок перестрілки.

В першу чергу, мова йде про можливі розбиті вікна квартир. На місці буде складено план допомоги та зібрано інформацію для встановлення суми збитків.

Передісторія:

  • Вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Поліція повідомляла про 10 затриманих.
  • За даними джерел УП, частина із тих, хто влаштував перестрілку, місцеві, частина – із Вінницької області. 
  • Мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що причиною ранкової стрілянини у місті стала ситуація з розподілом міжміських маршрутів, які затверджує Київська обладміністрація.   
  • Через перестрілку в Броварах у Київській області ввели план-перехоплення.
  • Поліція відкрила 4 провадження за фактом стрілянини. За статтями хуліганство, незаконне поводження зі зброєю, умисне знищення або пошкодження майна, замах на вбивство двох і більше осіб.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування