Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко - Зеленському: Володимире Олександровичу, вас ніхто не боїться

Четвер, 18 червня 2020, 16:30
Порошенко - Зеленському: Володимире Олександровичу, вас ніхто не боїться
Назарій Мазилюк, УП

П’ятий президент України лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко закликав Печерський суд повернути Офісу генерального прокурора той "треш", в якому його намагаються звинуватити.

Джерело: Порошенко на засіданні суду 16 червня

Пряма мова: "Прохання, ваша честь, відправте їм це сміття і дійте по закону".

Деталі: Порошенко сказав, що розуміє, чому сторона обвинувачення змінила клопотання з арешту на особисте зобов'язання: щоб обмежити його пересування і не дати йому подорожувати з метою "мобілізувати світ на захист України". Політик назвав незаконними 27 справ, які були порушені проти нього, а обвинувачення, які висуває йому ОГП, нікчемними. Окремо експрезидент звернувся до чинного глави держави, вкотре наголосив, що він та його команда не є ворогами Володимиру Зеленському, та застеріг від незаконних рішень.

Пряма мова: "Володимире Олександровичу, вас ніхто не боїться. Ні в цьому залі, ні на вулиці.  і ваших вказівок щодо того, щоб засадити Порошенка. Це кримінальний злочин. І в Україні, і в Європі і в світі".

Читайте також: У чому проблеми з підозрою для Порошенка. Публікуємо її текст від ДБР

Передісторія: 

  • 10 червня у ДБР прокурори Офісу генпрокурора за дорученням генпрокурора повідомили про підозру Порошенку.
  • Порошенка підозрюють в тому, що він схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до незаконного наказу, а саме до призначення на посаду заступника голови СЗР скандального Сергія Семочка.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування