Головні новини неділі і ночі: підвищення рівня радіації на півночі Європи, вибори у Польщі

Понеділок, 29 червня 2020, 08:00

Нідерланди повідомили про незначне підвищення рівня радіації на півночі Європи, результати першого туру виборів у Польщі – новини, які були актуальні 28 червня. 

Про радіацію

Нідерланди заявили, що незначне підвищення рівня радіації на півночі Європи може бути наслідком несправності атомної електростанції на заході Росії, однак у РФ це заперечують.

Про вибори 

У другому турі президентських виборів у Польщі приймуть участь чинний президент Анджей Дуда та мер Варшави Рафал Тшасковський.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко вважає, що РБ залишається єдиним союзником Росії "в теперішній геополітичній обстановці".

Неподалік лінії розмежування волонтери, переселенці та військовослужбовці випустили 15-метровий прапор в бік окупованого Донецька.

Вибори президента Ісландії впевнено виграв чинний глава країни Гудні Йоханнессон, який у 2016 році став наймолодшим президентом в історії країни з моменту здобуття незалежності в 1944 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування