Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конгрес вимагає від адміністрації Трампа інформацію про можливі вбивства американських військових

Вівторок, 30 червня 2020, 00:27
Конгрес вимагає від адміністрації Трампа інформацію про можливі вбивства американських військових

Члени Конгресу США від обох партій вимагають більше інформації від адміністрації президента Дональда Трампа та розвідки країни про можливу причетність Росії до нападів афганських бойовиків на американських військових в Афганістані.

Джерело: заяви членів Конгресу, повідомляє Укрінформ

Пряма мова конгресвумен від демократів Ненсі Пелосі: "Нагальними є питання, чи був проінформований президент, а якщо ні, то чому ні? І чому Конгрес не був проінформований? Тому я негайно вимагаю проведення міжвідомчого брифінгу для всіх членів Палати представників негайно.. Тривожна тиша і бездіяльність адміністрації загрожують життю наших військ і наших партнерів по коаліції".

Деталі: На публікації ЗМІ про можливу причетність Росії до нападів талібів на американських військових в Афганістані також відреагував сенатор-республіканець Ліндсі Грем — "Я очікую, що адміністрація Трампа серйозно поставиться до таких звинувачень і негайно повідомить Конгрес про правдивість цих повідомлень".

Що передувало: 

  • За інформацією The New York Times, представники американської розвідки дійшли висновку, що російський підрозділ військової розвідки таємно пропонував винагороду пов'язаним з Талібаном бойовикам за вбивство коаліційних сил в Афганістані, в тому числі за нанесення ударів по американських військах.
  • Президенту США Дональду Трампу не доповідали про причетність Росії до нападів афганських бойовиків на американських військових.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування