Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 2 жовтня: записи Лероса, збитки від "Роттердам+"

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 21:40
Новини 2 жовтня: записи Лероса, збитки від Роттердам+

Лерос продемонстрував записи розмов "кума Єрмака" зі "смотрящим за Києвом", З’явилися результати нової експертизи, яка встановила наявність збитків від формули "Роттердам+" у розмірі 40 млрд грн, — актуальні новини 2 жовтня.

Про записи Лероса

Народний депутат Гео Лерос оприлюднив шматки записів розмов, які, за його твердженням, вказують на те, що президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького у Києві.

Офіс президента не буде оцінювати звинувачення в корупції від народного депутата Гео Лероса, цим мають займатися правоохоронні органи.

Про збитки від "Роттердам+" 

У справі про штучне завищення ціни на вугілля і електроенергію за формулою "Роттердам+" з’явилися результати нової експертизи, яка встановила наявність збитків від формули у розмірі 40 млрд грн.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Президент США Дональд Трамп заявив, що він і його дружина Меланія захворіли на коронавірусну хворобу COVID-19.

Нардеп і колишній телеведучий Олександр Дубінський у 2013 році займався створенням антимайданівських фейків на замовлення найближчого оточення ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка.

МЗС Білорусі заявило про запровадження санкцій проти ЄС у відповідь на нещодавні домовленості саміту Євросоюзу щодо білоруських санкцій.

Арсен Аваков звернувся з офіційним листом до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо надання додаткових 1,979 мільярдів гривень на доплати поліцейським з Фонду боротьби з COVID-19 під час карантину.

Компанія Microsoft підписала меморандум про співпрацю з Міністерством цифровий трансформації, за його умовами, компанія вкладе в розвиток хмарних сервісів на українському ринку близько $500 млн (ця сума може змінюватись).

Київський апеляційний суд відмовився скасовувати вирок Оболонського районного суду щодо екс-президента Віктора Януковича про 13 років ув'язнення за держзраду.

В Офіційному журналі ЄС у п’ятницю опублікований список 40 білоруських чиновників, проти яких Євросоюз вводить санкції за нечесні вибори і репресії проти мирних протестувальників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування