Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єрмак вважає можливою коаліцію "Слуги народу" з іншими фракціями

Неділя, 14 лютого 2021, 01:41
Єрмак вважає можливою коаліцію Слуги народу з іншими фракціями

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак не виключає, що фракція "Слуга народу" може створити коаліцію із іншою політичною силою. 

Джерело: Єрмак в інтерв’ю телеканалу "Україна 24"

Пряма мова: "Все можливо, можу вам так сказати. Але можливо в якому контексті: партія "Слуга народу" завжди відкрита для об'єднання з тими політичними силами, які підтримують наш політичний курс, підтримують курс президента, підтримують розвиток України, підтримують нашу євроінтеграцію, підтримують реформи і боротьбу з корупцією і так далі.

Якщо ми будемо знаходити з такими політичними силами спільну мову, якщо ми разом будемо бачити, як ми разом будемо реформувати і будувати нашу країну, то чому ні".

Деталі: Водночас, стверджує Єрмак, наразі не йдеться про конкретні домовленості із іншими фракціями. На запитання щодо можливості такого об’єднання із "Батьківщиною" та, у такому випадку, прем’єрства її лідерки Юлії Тимошенко, глава президентської канцелярії відповів, що наразі такі розмови не ведуться. 

Що передувало: Глава парламентської фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає можливості створення коаліції з фракцією партії "Батьківщина" у Верховній Раді.

Нагадаємо: 

  • Президентській партії "Слуга народу" періодично складно знаходити 226 голосів для позитивного голосування. Зокрема, парламент вже двічі провалив призначення на посаду міністра енергетики Юрія Вітренка.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування