Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховний суд завернув позов News one щодо оскарження санкцій

Середа, 17 лютого 2021, 16:05
Верховний суд завернув позов News one щодо оскарження санкцій
Фото novosti-ukraina.info

Верховний суд залишив позов ТОВ "Новини 24 години" (News one) щодо застосування до нього санкцій без руху для усунення недоліків.

Джерело: сайт Верховного суду

Дослівно: "Ухвалою від 16 лютого позовну заяву ТОВ "Новини 24 години" залишено без руху і встановлено позивачеві 10-денний строк із дня отримання цієї ухвали для усунення недоліків".

Деталі: Суд своє рішення мотивував тим, що кошти, перераховані позивачем на сплату судового збору, не надійшли на відповідний казначейський рахунок, а тому йому необхідно надати докази, що підтверджують сплату судового збору.

Також позивач не зазначив обґрунтованих і достатніх підстав, які б підтверджували необхідність та доцільність залучення третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Ради національної безпеки і оборони, СБУ та Верховної Ради.

Читайте також: Телевізійна скринька Пандори. Як Зеленський ввів санкції проти каналів Медведчука

Передісторія:

  • Позов ТОВ "Новини 24 години" надійшов до Верховного суду 15 лютого. У ньому позивач просив визнати протиправним і нечинним рішення президента та РНБО про застосування санкції до позивача.
  • Раніше до ВС вже надходили позовні заяви щодо оскарження указу президента про санкції відносно трьох каналів, що пов'язують із нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.
  • 10 лютого Верховний Суд повідомив, що визначився з двома позовами громадян, які оскаржують указ президента, яким фактично було накладено санкції щодо трьох телеканалів: у розгляді одного відмовлено, щодо другого надано час на усунення недоліків.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування