Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник медіагрупи Козака очолив канал "Перший незалежний"

П'ятниця, 26 лютого 2021, 16:54
Представник медіагрупи Козака очолив канал Перший незалежний

Павло Єгоричев, який є директором ТОВ "Новий формат ТВ" та головою у ТОВ "ТВ Вибір", які входять до медіагрупи Тараса Козака, став керівником ТОВ "Тайм Медіа" й львівського каналу "Перший незалежний".

Джерело: detector.media з посиланням на дані реєстру

Деталі: Виходячи з даних реєстру, 26 лютого в ТОВ "Тайм Медіа" змінився керівник – замість Романа Любицького ним став Павло Єгоричев.

Згідно з даними реєстру, Єгоричев також є директором ТОВ "Новий формат ТВ" та головою у ТОВ "ТВ Вибір", які входять до складу медіагрупи Козака. Зокрема, ці ТОВ володіють ліцензіями та мовлять під логотипом "112 Україна".

Українська правда повідомляла, що оточення Медведчука готує запуск нового телеканалу з робочою назвою "Перший незалежний". Записати його планують на працівників "NewsOne", "Zik" та "112 Україна".

Читайте більше: Медведчук бідкається, Льовочкін розводить руками. Як живе ОПЗЖ після санкцій

Нагадаємо: Міністр культури й інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що соратники Медведчука намагаються повернутися в ефір.

Передісторія:

  • 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти кума Путіна Віктора Медведчука – "112 Україна", NewsOne, ZIK. Внаслідок цього телеканалам доведеться припинити роботу. 
  • Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов'язаних з ним юридичних осіб стало розслідування СБУ, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Читайте також: Козак Медведчука. Звідки у соратника кума Путіна гроші на телеканали

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування