Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головний інфекціоніст США попередив про нову хвилю COVID-19

Понеділок, 15 березня 2021, 01:40
Головний інфекціоніст США попередив про нову хвилю COVID-19

Головний інфекціоніст США лікар Ентоні Фаучі заявив про загрозу нової хвилі коронавірусної інфекції, а також закликав Трампа переконати своїх прихильників у необхідності вакцинації.

Джерело: Голос Америки

Пряма мова Фаучі: "Ми повинні поставити лінію розділу між політичними вподобаннями та здоровим глуздом, безсумнівним питанням здоров’я населення… Вакцини врятували нас від кору, вітрянки, поліомієліту. В чому проблема?"

Деталі: Фаучі вказав на нові тренди поширення інфекції в Європі та попередив про можливість виникнення подібного у США вже за кілька тижнів. Також лікар додав, що поки не настав час оголошувати перемогу над вірусом.

"Вони думали, що позбулися (вірусу), але це не так. І тепер кількість випадків збільшується", - сказав Фаучі про європейських чиновників.

Крім того, Фаучі закликав Дональда Трампа переконати своїх прихильників отримати вакцину.

Адже напередодні канал PBS оприлюднив опитування, яке свідчить, що майже половина осіб, які зараховують себе до республіканської партії, сказали, що вони не будуть вакцинуватися від COVID-19.

"Я думаю, це матиме величезне значення", якщо Трамп, який є дуже популярним серед республіканців, висловить підтримку вакцинації, сказав Фаучі.

Передісторія:

  • Тривалий період у США виявляли найбільше хворих на коронавірус у світі. Станом на минулу добу новий випадків хвороби зафіксували майже 50 тисяч, загалом одужало від коронавірусу понад пів мільйона осіб.
  • 13 березня повідомили, що США подолали позначку у 100 млн щеплень від коронавірусу - втім, поки йдеться про кількість вколотих доз, а не 100 мільйонів вакцинованих людей.
  • США вакцинують своїх громадян препаратами від Pfizer-BioNTech і Moderna. Окрім того, нещодавно було схвалено однодозову вакцину Johnson & Johnson.
  • Президент Джо Байден заявив, що США матимуть достатньо доз вакцини проти COVID-19 для кожного дорослого американця до кінця травня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування