"Половина нам, половина - вам": НАБУ оприлюднило нові докази хабарництва депутата-"слуги"

Понеділок, 14 лютого 2022, 16:34
Половина нам, половина - вам: НАБУ оприлюднило нові докази хабарництва депутата-слуги
скриншот

Національне антикорупційне бюро опублікувало оперативне відео перемовин учасників у справі за підозрою депутата Київської міськради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина і ще п’ятьох осіб, викритих на одержанні неправомірної вигоди.

Джерело: пресцентр НАБУ

Дослівно: "Зібрані матеріали є частиною доказової бази і показують "поза лаштунки" організації торгівлі у столиці".

Реклама:

Деталі: Оприлюднені розмови свідчать про те, що депутат в тому числі через посередників домовлявся з бізнесменом про видачу дозволів на вуличну торгівлю у різних районах Києва.

В одній із розмов за лютий 2021 року Трубіцин зокрема хизується, що належить до партії влади, яка має "золоту акцію", якій складно засунути палиці в колеса.

ВІДЕО ДНЯ
 

Нагадаємо: ВАКС обрав п`ятьом учасникам злочину запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із альтернативою застави. Зокрема для депутата Трубіцина визначено заставу у 14,8 млн грн. Щодо шостого учаснику злочину – питання ще вирішується.

Читайте також: "Я так понимаю, что курирует все вопросы Татаров". Що почуло НАБУ в справі депутата Київради Трубіцина

Передісторія:

  • Увечері 9 лютого стало відомо, що детективи НАБУ викрили депутата Київради від "Слуги народу" Трубіцина на вимаганні від підприємця хабара у розмірі 1,2 мільйона гривень. Депутат обіцяв бізнесменові видати дозволи на вуличну торгівлю у різних районах Києва.
  • Джерело УП повідомляло, що Трубіцину вдалося втекти від детективів. Надвечір НАБУ повідомило про затримання депутата та ще 5 фігурантів незаконної схеми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування