Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський дорікнув лідерам, які знаходять час на суперечки замість допомоги

Субота, 14 травня 2022, 01:07
Зеленський дорікнув лідерам, які знаходять час на суперечки замість допомоги
Володимир Зеленський, фото Офісу президента

Президент Володимир Зеленський подякував 37 країнам, які знову відкрили представництва у Києві, і дорікнув тим лідерам, які гальмують посилення санкцій проти Росії або надання допомоги Україні.

Джерело: Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 13 травня 

Пряма мова: "Вже 37 іноземних представництв відновили свою роботу в Києві. І я вдячний усім з них, бо це – 37 доказів того, що Україна стоїть міцно та має перспективи, на відміну від Російської Федерації

Реклама:

Впевнений, що скоро ще й інші іноземні представництва повернуться до столиці".

Деталі: Президент також подякував усім, хто працює на посилення санкцій проти Росії й на збільшення оборонної та фінансової підтримки для України.

За словами Зеленського, "це – єдиний рецепт захисту свободи в умовах вторгнення Росії", і для західних держав це не про витрати, а про майбутнє.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова: "Світ уже визнав, що блокада Росією наших портів і ця війна провокують масштабну продовольчу кризу. Російські посадовці ще й відверто погрожують світу тим, що в десятках держав буде голод. А якими можуть бути наслідки такого голоду? До якої політичної нестабільності й до яких міграційних потоків це призведе? Скільки тоді доведеться витратити, щоб подолати наслідки?

Ось на які питання потрібно відповідати тим, хто гальмує санкційні пакети проти Росії або намагається відкласти надання допомоги Україні.

Кожен день війни – це посилення глобальних загроз, це нові можливості Росії провокувати нестабільність в інших регіонах світу, не тільки тут, у Європі. І це нові втрачені життя в Україні – українців, українок, які віддають найдорожче, щоб вільно жити могли всі. Я підкреслюю це: всі, зокрема й у тих країнах, де досі знаходять час посперечатися замість того, щоб максимально вкладатися в допомогу.

Тому тиску на Росію потрібно значно більше. І я про це кажу дуже відверто і щоденно усім, від кого це залежить".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування