Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупант скаржиться, що вояк не виводять з України, бо "спливе усе, що вони тут робили" – перехоплення

Субота, 11 червня 2022, 11:10
Окупант скаржиться, що вояк не виводять з України, бо спливе усе, що вони тут робили – перехоплення
скріншот

Головне управління розвідки опублікувало перехоплену розмову російського окупанта зі своєю матір'ю, яка скаржиться, що командування не може вивести війська з України, бо весь світ побачить, що вони тут робили.

Джерело: перехоплення ГУР розмови окупанта з матір'ю

Пряма мова: "У бій відправляють 20 людей… Ми поїдемо туди на смерть. Там стоїть батальйон, а нас 20 людей. Ми вже всі змирилися, що якщо туди поїдемо, то ми звідти не вийдемо.

Реклама:

Їм просто немає сенсу нас звідти вивозити і нашого підполковника. Тому що все спливе, що вони тут робили, як вони тут робили, куди вони стріляли, що вони... Усіх давнім давно вже продали".

Деталі: Окупант скаржиться, що хоче "піти звідси просто тупо лісами", але боїться, що через це його потім "у тайзі не знайдуть".

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія: 

  • 1 квітня міський голова Бучі Анатолій Федорук заявивпро звільнення міста від російських окупантів.
  • 2 квітня Федорук повідомив, що у місті виявили братську могилу, де поховали майже 300 людей, по вулицях лежать десятки трупів, деякі із них із зав'язаними руками.
  • Міноборони РФ заявило, щоне визнає звірств своїх військових у Бучі Київської області та запевняє, що за час окупації міста жоден місцевий мешканець не постраждав від насильницьких дій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування