При Міноборони створили департамент, який боротиметься з корупцією

Середа, 15 березня 2023, 11:33

При Міністерстві оборони України створили Департамент із питань запобігання корупції – закликають повідомляти туди про порушення і шукають людей в штат.

Джерело: пресслужба Міноборони із посиланням на виконуючого обов‘язки директора департаменту Сергія Степаняна

Пряма мова: "Зараз ми перезавантажуємо і посилюємо антикорупційний підрозділ Міністерства оборони України. Його статус вже підвищено з Управління до Департаменту і тим самим розширено штат. Незабаром буде оголошено про відбір на вакантні посади до цього підрозділу. Моє завдання – реалізувати принцип нульової толерантності до корупції. Одним з елементів роботи на системному рівні ми бачимо більш тісну взаємодію з громадськістю. Міністром оборони впроваджується реформа оборонних закупівель, ухвалено рішення щодо забезпечення прозорості у закупівлях".

Деталі: Міноборони закликало громадськість звертатися до новоствореного департаменту у разі виявлення зловживань чи корупційних ризиків у сфері оборонних закупівель.

Знати більше: Від вертольотів у Мексиці до їдальні в Костянтинівці. Що приховують силовики у гучних справах про корупцію в Міноборони

Передісторія: