Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путіну доповіли про підрив Кримського мосту

Понеділок, 17 липня 2023, 12:23
Путіну доповіли про підрив Кримського мосту
фото з ТГ-каналів

У Кремлі повідомили, що президенту РФ Володимиру Путіну доповіли про ситуацію з пошкодженим унаслідок підриву Кримським мостом, глава країни-агресора доручив організувати ремонт.

Джерело: прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, якого цитує російське видання ТАСС

Деталі: Повідомляється, що президент РФ Володимир Путін прийняв доповіді віцепрем'єра Хуснулліна, керівника ФСБ РФ Бортнікова, міністра транспорту Савельєва і так званого "губернатора" окупованого Криму Аксьонова про наслідки атаки на Кримський міст.

Реклама:

Президент Росії дав доручення про організацію роботи з руху транспорту на Кримському напрямку і доручив організувати роботу з проведення ремонтного відновлювальних робіт.

Повідомляється, що до 19-ї години Путін отримає доповіді про ситуацію на Кримському мосту і проведе нараду відеоконференцзв'язком, повідомляють у Кремлі.

Пєсков не повідомив, якою зараз буде відповідь РФ на підрив Кримського мосту, але "в кінцевому рахунку відповіддю буде досягнення всіх цілей спецоперації", - пише ТАСС.

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія:

  • Так званий "глава" окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту сталася "надзвичайна подія", у зв'язку з чим рух на мосту зупинено. Російські ТГ-канали повідомили, що на мосту "впав" проліт.
  • За даними джерел УП, нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС. Використовувалися надводні дрони.
  • Голова СБУ Василь Малюк раніше заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.
  • РосЗМІ повідомляли, що Кримський міст з неба охороняють винищувачі, а під водою водолази і бойові дельфіни. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування