Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Пишаюся": Кадиров опублікував відео, як його син побив чоловіка, арештованого за спалення Корану

Понеділок, 25 вересня 2023, 19:23
Пишаюся: Кадиров опублікував відео, як його син побив чоловіка, арештованого за спалення Корану
Скриншот

Глава Чечні Рамзан Кадиров опублікував відео, як його син Адам лупцює у СІЗО Микиту Журавля, що раніше у російському Волгограді спалив Коран. Кадиров прокоментував, що гордиться вчинком сина.

Джерело: повідомлення Кадирова

Пряма мова Кадирова: "У мережі досі сперечаються за фактом побиття Адамом Кадировим палія Священного Корану Микити Журавеля, пособника спецслужб України. Було це чи не було?

Реклама:

Побив і правильно зробив. Ба більше, я вважаю, що той, хто зазіхнув на будь-яке Священне Писання, зокрема той, хто демонстративно спалює його, хто образив цим десятки мільйонів громадян нашої великої країни, має понести суворе покарання".

Деталі: Кадиров додав, що "наша держава виховує в ідеалах толерантності, терпимості та любові один до одного", а такі як Журавель "не розуміють мови переконання, не хочуть будувати державу, розвивати її".

ВІДЕО ДНЯ

"Без перебільшення, так, я пишаюся вчинком Адама. Його завжди вирізняло бажання рости не серед однолітків, а серед старших, завдяки чому в нього формуються дорослі ідеали честі, гідності та захисту своєї релігії. Поважаю його вибір", - написав Кадиров.

Передісторія:

  • У серпні 19-річний уродженець України Микита Журавель, заарештований за спалення Корану в російському Волгограді, заявив про побиття його в СІЗО Грозного 15-річним сином глави Чечні Адамом Кадировим.
  • Напередодні про побиття Журавля повідомили провладні пабліки "ЧП/Вайнах" і "ЧП/Грозний". Вони опублікували пости однакового змісту з посиланням на інформацію від співробітників управління ФСВП у Чечні.
  • Рамзан Кадиров раніше неодноразово погрожував розправою на адресу тих, хто проводить акції спалення Корану. 
  • Відео спалення Корану у Волгограді з'явилося в соцмережах 19 травня. За два дні силовики відзвітували про затримання підозрюваного місцевого жителя, уродженця України Микити Журавля, який переїхав до Волгограду з анексованого Криму і працював доставником їжі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування