Страх иллюминации "Воли"

17 просмотров
Понедельник, 16 января 2012, 15:28
Александр Аргат
журналист, 5-й канал

Так сталося, що 2012 рік я зустрів на Майдані. І вже коли планував йти додому, побачив на стелі відоме всім "лазерне шоу" "ЮЛІ ВОЛЮ".

Зробив фото та відео, які потім розтиражували в новинах.

В якийсь зі наступних днів я дізнався про конкурс, що проводиться під патронатом голови КМДА на найкраще фото ілюмінації міста.

Ознайомившись із правилами, я побачив, що мої любительські фото цілком підпадають під вимогу.

Мені видалося дотепним перевірити, як саме почнуть змінювати правила організатори, коли перемагати почне фото із таким незручним змістом.

 

Я чомусь думав, що власникам сторінки "Стратегія розвитку Києва" не проблема мобілізувати сотню-другу користувачів, щоб зовні пристойно обійти фото з "ВОЛЕЮ".

Однак організатори взялися "вирішувати проблему" лише після дедлайну конкурсу, озвученого Поповим. 14 січня моє фото мало найбільше "лайків".

Вирішення ситуації в КМДА знайшли – конкурс продовжили на тиждень. З цікавим формулюванням "из-за обилия участников и желающих приобщиться".

"Обилие" проявляється в тому, що за вихідні участь захотіло взяти ще аж 6 учасників, а також в тому, що за два тижні, за рідким винятком, прихильність іншим фото засвідчувало в середньому менше 10 осіб.

Загалом конкурс вийшов провальним, тобто таким, що не викликав у киян інтересу. Адже фото-переможець 14 січня мала 80 лайків.

 

За тиждень, напевно, сподіваються накрутити рейтинг нейтральному фото. Адже кошмар у вигляді публікації фото, яке за правилами перемогло, у комунальних виданнях і отримання з рук Олександра Попова якогось там призу за фото події, яка в інформаційному просторі переплюнула весь позитив організованого свята – таке уявити складно.

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)