Украина - не бордель

128 просмотров
Понедельник, 28 мая 2012, 12:01
Ирыся Герцун
для УП

На початку травня українські медіа повідомили – іноземних туристів в Борисполі зустрічають з секс-картами Києва, де розміщується вся необхідна інформація для любителів "солоденького".

Чемпіонат Євро-2012 мав би сформувати позитивний імідж нашої країни, однак так історично склалося, що міф про проститутку Наташу має українську прописку.

Навіщо ж руйнувати існуючі стереотипи про легкодоступність українських дівчат, адже, по-перше, попит на секс-послуги завжди існуватиме, а по-друге, секс-бізнес приносить величезні нелегальні прибутки.

Інколи складається враження, що Євро-2012 – це не стільки свято футбольних фанатів, скільки приваблива можливість для розбещених іноземців розважитися.

Власне, враховуючи бойкот Євро-2012 багатьма лідерами європейських країн та високу вірогідність збитків від його проведення, Україна може сподіватися лише на непрямі іміджеві інвестиції.

Однак про який імідж може йти мова, коли у іноземців наша країна асоціюється насамперед із дешевою та смачною їжею та готовими на все українськими дівчатами?

Жодні надсучасні стадіони, "нові" дороги (це взагалі окрема тема), високотехнологічні рекламні кампанії та інші заходи не зможуть змінити стереотипне сприйняття України як країни дешевих інтимпослуг.

А потім знову почнуться нудні дискусії про те, чому українок зневажають та вважають просто красивим товаром.

Можливо, більшість стверджуватиме, що це питання моралі. Адже, колишні канони чеснот дівчини вже давно стали неактуальними…

Справді, тепер важливіші матеріальні цінності: наявність брендових речей, гламурних цяцьок, мерседесів-лексусів та багатих "папіків". Навіть сім’я вже не є провідною цінністю, адже багатьох жінок цілком задовольняє статус коханки або утриманки.

І хоча цінності сучасних українських дівчат та стан моралі суспільства відіграють важливу роль для формування уявлень про Україну, однак не лише мораллю, чи то аморальністю зумовлена така невтішна тенденція.

Адже імідж держави створюється насамперед діяльністю державних органів влади, діями та заявами відомих політичних діячів, економічним становищем та рівнем забезпечення громадянських прав та свобод.

До цього переліку варто додати ще й неспроможність країни забезпечити гідний рівень життя людей...

Тож представниці древньої професії продовжують відтворювати імідж України як країни привабливих і доступних секс-послуг.

Нам так далеко до Європи, натомість до нас їдуть Євро і європейці…

Ірися Герцун, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)