Идет война за независимость

99 просмотров
Суббота, 21 февраля 2015, 15:18
Игорь Мазур
(Тополя), унсовец, "Правый сектор"

Коли мої унсовці з 24 Сотні Самооборони вимагали, щоб відпустив їх на допомогу штурмуючим сотням, я вже біля сцени бачив перших вбитих. Їх принесли з Інститутської.

На 70 моїх хлопців було 30 бронежилетів, а зброя була лише в трьох. А з того боку була команда від "гаранта" – "Вбивати". "Правоохоронці" цілили в голову і в груди.

Та стримати моїх вояків було нереально – я відпустив 15-ро самих гарячих, хоча їх "броніки" могли пробити кулі калібру 7,62.

Решту повів показати тіла мертвих.

В той день було багато крові. Я заспокоював двох молодих бійців, які шукали смерті, – хотіли вилізти на дах готелю "Україна", щоб вбити снайпера. І запам’яталася та тиша, коли настав вечір, невідомість – що буде далі?!

20 лютого – це відправна точка – в цей день МИ, Громадяни, перемогли режим Януковича.

"Донецький пахан" втікав разом зі зграєю своїх "псів" до свого "хазяїна". Революція перемогла і почалася війна за Незалежність . Війна з Росією.

Ми мали це пройти в 1991-92 роках – але наші президенти намагалися відтягнути те, що мало статися. Ми, унсовці, воювали на Кавказі проти московських агресорів, бо розуміли, що домігшись свого там – вони прийдуть на нашу землю. Бо не буде нової імперії – не буде "русского мира" без знищення Української держави.

Тому ті, хто вважають, що забравши Донбас кремлівський карлик насититься, дуже помиляються. Крокодил, коли плаче, не сумує. Це – шлунковий сік, що ллється аж через очі. Він заспокоїться лишень тоді, коли з нього зроблять військові черевики!

Символічно, що найзапекліші бої за Донецький аеропорт були 19-20 січня – в ці ж дні рік назад "коктейлі Грушевського" змусили "Беркут" відступати, а сьогодні, коли ми вшановуємо Небесну Сотню, – Дебальцеве.

Путін, янукович і вся п'ята колона Кремля хоче реваншу. Але як і в ті пам'ятні дні, коли наші хлопці з щитами і кулаками йшли проти автоматів Калашникова, – ми ПЕРЕМОЖЕМО, бо не маємо права програти.

Над нами душі наших товаришів – їх там тисячі в Війську Господньому, яке воює за нас.

Світла пам'ять унсовцям з Небесної Сотні – білорусу Михайлу Жизнєвському і вінничанину Максиму Шимку. Тоді ж, 20 лютого, по дорозі додому був вбитий "тітушками" ірпенчанин Роман Чорногуз. Вічна пам'ять і слава в віках нашим Героям.

А на нас чекає бій!

Ігор Мазур "Тополя", унсовець, офіцер розвідувального батальйону, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)