Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" можуть виставити на проблемні округи нових людей

П'ятниця, 17 травня 2013, 08:53

У Партії регіонів ще не визначилися зі своїми кандидатами в депутати в 5 проблемних округах, але не виключають заміни своїх кандидатів у всіх п'ятьох округах.

Про це пише Комерсант-Україна.

"Є інформація про те, що брати участь у повторних виборах будуть нові особи",- заявила регіоналка Інна Богословська, не ставши вдаватися в подробиці.

"Вирішувати буде з'їзд — це ж не тільки рішення партійного керівництва, з кандидатами повинні визначитися обласні конференції, думаю, що ситуація на місцях буде ретельно проаналізована, і там, де це необхідно, на вибори підуть нові люди",— додав регіонал Володимир Олійник. 

У свою чергу кандидат в 94 окрузі Тетяна Засуха, силами якої через суди було скасоване голосування 30 тисяч осіб, за рахунок чого Окружком назвав її переможницею над Віктором Романюком, також не змогла сказати, чи піде вона на вибори знову.

"Буде день — буде їжа. Вибори відбулися, я на них виграла, але я — людина командна, і не мені ухвалювати рішення щодо висування — це повинна вирішити партія",- заявила Засуха.

Експерти вважають, що Партія регіонів висуне "нейтральних кандидатів".

"На кону євроінтеграція, тому ПР важлива перемога, але не за всяку ціну. У ПР висунуть не одіозних людей, а тих, хто схильний до діалогу з людьми,— з колишніх депутатів, наприклад, Василь Горбаль може піти на вибори",— вважає директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов. 

В опозиції вже заявили, що на цих округах висуватимуть своїх "переможців".

На 94 окрузі – це Віктор Романюк, на 132 – Аркадій Корнацький, на 197 – Леонід Даценко, на 196 – Микола Булатецький, на 223 – Юрій Левченко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування