Новини дня: курс на ЄС та НАТО у Конституції та новий закон про валюту

Четвер, 7 лютого 2019, 20:00

Рада проголосувала за закріплення курсу України на Євросоюз та НАТО у Конституції, українці тепер можуть купувати валюту онлайн, а в бюджет надійшло 5 млн грн від оформлення автівок з іноземною реєстрацією — новини, які були актуальні 7 лютого.

Про Раду

Верховна Рада закріпила у Конституції курс України на Євросоюз та НАТО.

Також парламент ухвалив законопроект, що передбачає заборону участі російських спостерігачів у виборах в Україні.

Про гроші

Відтепер українці можуть купувати валюту онлайн через інтернет-банкінги і мобільні додатки — відповідний закон набув чинності.

Про інші важливі новини

Підозрюваного в організації вбивства Віталія "Сармата" Олешка затримали у Львові — у поліції кажуть, він переховувався у різних областях.

Справа убивства Катерини Гандзюк: стало відомо, що за тиждень до нападу юрист голови Херсонської облради здав підозрюваному в організації вбивства в оренду майже за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря.

Вертолітний майданчик Януковича у Києві заберуть у Нацагентства з розшуку активів і "повернуть попередньому власникові" — бо так вирішив суд.

Пам'ятаєте, Порошенко казав, що Україні потрібен "холодний мир" з Росією? В Адміністрації президента не змогли пояснити ці слова, натомість там вирішили нагадати окремі статті закону про доступ до публічної інформації.

Київську квартиру Януковича здадуть в оренду — приміщення на Оболонській набережній площею у 240 m² оцінюють у 36 млн грн.
Понад 5 мільярдів гривень надійшли до бюджету від митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією — з кінця листопада до початку лютого в Україні оформили понад 80 тис автівок.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: