10 березня 2001

Архів

Новини
20:48
У Валентини Семенюк струс мозку
Валентині Семенюк офіційно поставлено діагноз - струс мозку. Вона знаходиться в лікарні у Феофанії. Лікарі не дозволяють їй навіть вставати з ліжка.
19:26
Вашингтон реагує на події у Києві
США прокоментували події "кривавої п'ятниці" у Києві закликом до діалогу до всіх сторін конфлікту. На брифінгу в Держдепартаменті в черговий раз назвали іспитом на демократію і верховенство права нинішню ситуацію в Україні.
16:55
Країна відпочине від Кучми
Ніч пішла Кучмі на шкоду - "гарант" знову вирішив, що він Бог і може вішати на своїх співгромадян ярлики. "Коричнева чума" - так тепер називається опозиція. Однак, усупереч погрозі "неофашистів", Кучма іде у відпустку. А на останок він попередив - "влада силу ще не застосовувала", а ОМОН просто захищав "прапор України".
15:50
"Він же знав, кого брав…"
Українська служба радіо "Свобода" оприлюднює нову серію розмов у кабінеті Кучми. "Гарант" обговорює діяльність Ющенка та Тимошенко.
13:16
Ранок після 1905
Репресивний мінімум – 203 антикучміста. Покарання – від 2 до 12 років тюрми
Злочини проти держави мали місце 9 березня в Києві, вважає СБУ. Тому кримінальну справу за фактом масових безладь у Києві 9 березня буде розслідувати Служба безпеки, яка й порушила її напередодні ввечері. Уже затримано 203 особи.