11 липня 2000

Архів

Новини
18:09
Черговий скандал у парламенті
Новий парламентський тиждень, який повинен був ознаменуватися схваленням президентського законопроекту за результатами референдуму, почався зі скандалу.
18:06
Розглядається законопроект Президента. В парламенті тихо
Після веселенького початку робочого дня, парламент дещо заспокоївся і взявся за роботу. Комуністи злізли з президії та трибуни, чим розблокували парламент, і повсідалися на свої місця. Верховна рада України врешті-решт приступила до порядку денного, на почесному першому місці якого - розгляд історичного президентського законопроекту про внесення змін в Конституцію за результатами референдуму.
18:03
Нацбанк "чистий" перед МВФ - другий етап аудиту
Другий етап аудиту Нацбанку України не розкрив нових фактів порушень з боку НБУ. У вівторок Міжнародний валютний фонд обнародував результати другого етапу аудиту Нацбанку України, які свідчать про відсутність будь-яких махінаций з боку Нацбанку з 30 листопада 1996 року до 31 липня 1997 року.
18:02
Литвин продовжує дихати Медведчуку в спину, а Юлія Тимошенко посунула Волкова
Рейтинг впливовості українських політиків знову приніс дивні результати. Якщо на вершині Олімпу позиції незмінні, то в нижчих позиціях панує постійний рух.
18:01
Скандал навколо "Епіцентру" з Тимошенко та Суркісом продовжується
Касета з записом скандального "Епіцентру", у якому билися віце-прем'єр Юлія Тимошенко і просто депутат Григорій Суркіс, привернула увагу правоохоронних органів.
16:00
Полювання на Гонгадзе?
Навколо УП почалася метушня, спрямованість якої нам поки-що не зрозуміла. Останнім часом з різних джерел нам стало відомо про довідки, які наводять працівники МВС про керівника проекту "Українська правда" Георгія Гонгадзе.