12 червня 2001

Архів

Новини
19:03
КУЧМА ВИСТУПАЄ ЗА ДЕРЖАВНИЙ ПЕРЕВОРОТ?
17:27
Кучмі наснилася пенсія
Кучма розмірковує про те, щоб піти на пенсію: "Така думка іноді зароджується, однак тільки уві сні, і тільки в голові". Про це він заявив в інтерв'ю словацькій газеті "Правда". Там же він зізнався, що марення в життя втілювати він не буде. "Сьогодні вже всі зрозуміли, що йшлося про абсолютну провокацію".
16:52
Медіа компанія Лаудера зіткнулась з розслідуванням в США
Власник Студії 1+1 Лаудер звинувачується в США в дачі хабаря українським чиновникам за ліцензію на мовлення. Раймонд Боннер, що написав вже декілька невтішних статей про республіканця Лаудера, розширив коло своїх інтересів на Олександра Волкова, Вадима Рабіновича і Фуксмана.
14:56
Однією проющенківською фракцією стане більше
Наступного тижня в структурі парламенту з'явитися п'ятнадцяте об'єднання депутатів, яке буде називатися: фракція Аграрної партії України. Зі слів Катерини Ващук, для створення нової фракції є необхідна кількість депутатів.
14:44
Тігіпку запропонували посаду віце-прем'єра. Кінах говорить, що це - перебільшення
13:01
Волков провів операцію "Ващук-антитерор"
Волков виключив зі складу фракції "Демсоюзу" члена Аграрної партії Катерину Ващук за систематичне невиконання рішень фракції. Між іншим, вона не підтримала резолюцію про недовіру Ющенку. Політолог Полохало думає, що Ващук іде у коаліцію "під Ющенка".
12:57
Симоненко не бачить ознак коаліційності в новому уряді
12:57
Волкова поки що влаштовує новий уряд
12:26
Хто винен, що Київ – російськомовний?
Київ – російськомовне місто, хоча українською в ньому володіє більшість, а розуміють навіть негри, індуси та в’єтнамці і, крім нападків окремих маразматиків, ставлення до української загалом толерантне. Хто ж винен?...
12:12
Волков вигнав Катерину Ващук з фракції
11:35
МЗС України напередодні кадрової і концептуальної революції